Compass Fairs søger en projektleder med kreative grafiske evner.

Compass Fairs ApS er en af Skandinaviens største aktører indenfor messe- og eventmarkedet. Vores tekniske afdelinger hjælper dagligt messecentre, arrangører og udstillere med at skabe de perfekte rammer til store såvel som små messer i hele Skandinavien.

Til den ene af vores 2 danske afdelinger, afdelingen i Rødekro, søger vi nu en stærk projektleder der vil med på den vækstrejse vi er på. Vores tekniske afdeling har haft en ekstraordinær stor vækst i flere år og vores markedsposition er, efter flere tiltag det seneste år, nu således helt unik.

Som projektleder vil du arbejde med mange forskellige opgaver, men det primære vil bestå i at koordinere de enkelte opgaver mellem kunde og vores tekniske afdeling. I det daglige arbejder du tæt sammen med vores driftschefer og andre projektledere i både Rødekro- og Hvidovreafdelingen.

Vi ønsker at finde en projektleder der besidder kreative grafiske egenskaber, da vi forventer en del grafiske arbejde kan indgå i jobbet, både til internt brug og i forholdet til kunder. Så har du egenskaber og erfaring indenfor grafisk arbejde er dette således en fordel.

Da du også vil få ansvar for salg og udvikling af egne kunder, er det vigtigt at du er proaktiv og sælgende i din daglige tilgang til vores eksterne kunder, samt udstillere på interne messer.

Vi stiller ikke nogen faste faglige krav til din uddannelse og tidligere joberfaring. Men har du erfaring med flere af nedenstående egenskaber kan det være en fordel:

Grafisk arbejde.
Messe- og eventmarkedet.
AutoCAD på brugerniveau.
Opsøgende salgsarbejde pr. telefon og ved personligt fremmøde.
Projektledelse af flere store og små projekter på samme tid.
Messeopbygninger.
Standopbygning.
Standdesign.

Synes du ovenstående lyder spændende og er du frisk på udforinger, tilbyder vi et job i en spændende virksomhed med masser af potentiale og fremdrift.

Løn og vilkår efter aftale.
Attraktiv pension og sundhedsordning.
Frokostordning.
Fantastiske kollegaer.
Tiltrædelse efter aftale.

Ring gerne for uddybende spørgsmål på tlf.: 2840 9442 – eller send en ansøgning til: henning@compassfairs.dk