Compass Fairs ApS blev etableret i 1996

Vi er idag en profesionel totalleverandør og kan levere alt i teknisk udstyr til messer, events, kongresser og konferencer

Vi har 20 års erfaring som arrangør, og sørger for at alt det du skal bruge i forbindelse med dit arrangement, er på plads. Fra planlægning over opbygning til gennemførsel. Vi sikrer at alt udstyr, teknik og service er på plads til din messe, konference eller kongres – ligegyldig om det drejer sig om et stort eller et mindre arrangement.

Vision

The preferred partner for events

Mission

Together we make it possible

Erfaren messearrangør

Siden 1997 har vi arrangeret vores egne boligmesser i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland.

Udover Boligmesseren har vi udviklet flere spændende koncepter. Et godt eksempel er Danmarks største Kunst & Antikmesse.

GJOR DIN BOLIG BEDRE
Norway
NorwayNorway
Sweden
SwedenSweden
Denmark
DenmarkDenmark
Germany
GermanyGermany

Boligdage, Boligmesse und Bomässa sind beliebte Publikumsmessen, die in Norwegen, Schweden, Dänemark und Deutschland stattfinden. Der typische Besucher beschäftigt sich oft mit Renovierungsarbeiten oder Hausbau und besucht die Messe um Inspiration, Expertenhilfe oder gute Angebote von möglichst vielen Anbietern unter einem Dach zu bekommen.

TravelXpo er en ny forbrugermesse med fokus på rejser og oplevelser. Både nationale og internationale udstillere deltager. Målet er at samle hele rejse branchen under et tag,
så publikum kan få informationer til at realisere deres næste drømmerejse.

Messen arrangeres første gang i Oslo, Telenor Arena 10.-12. januar 2020. I fremtiden er planen at konceptet skal afholdes i flere skandinaviske byer

Det er nu over 25 år siden at den velkendte Antikmesse i Rødekro slog dørene op for første gang. Kunst & Antikmessen i Rødekro er i dag Danmarks største med ca. 80 stande fordelt på 3000 m2. Vores succes er bygget på mange års erfaring med at skabe personlige relationer mellem virksomheder og deres nuværende og potentielle kunder. Vores lange erfaring gør, at du kan føle dig tryg fra din første kontakt, til messens afslutning.

Dryck & Deli er en publikumsmesse i Sverige med fokus på det gode liv. Her møder de besøgende lokale, nationale og internationale udstillere med smagfulde delikatesser og drikkevarer af høj kvalitet.

Dryck & Deli arrangeres ofte samtidigt med Boligmessen i Sverige.

Havemessen er en forbruger messen for alle haveelsker. Her møder man alt indenfor havens verden. Der vil også være et stort scene program med gode foredrag, tips og underholdning.

Eftertragtet totalleverandør

Gennem mere en 20 års erfaring er vi idag eksperter i planlægning, udførelse samt gennemføring.

Vi er en eftertragtet totalleverandør til alle typer messer, og bygger hvert år mere end 150 messer for andre arrangører. Derudover leverer vi stande, møbler og kongresudstyr til både små og store arrangementer.

Når du vælger os, får du en professionel, kompetent, serviceminded og løsningsorienteret leverandør til dit arrangement – hurtigt og omkostningseffektivt.

Gennem mere en 20 års erfaring er vi idag eksperter i planlægning, udførelse samt gennemføring.

Vi er en eftertragtet totalleverandør til alle typer messer, og bygger hvert år mere end 150 messer for andre arrangører. Derudover leverer vi stande, møbler og kongresudstyr til både små og store arrangementer.

Når du vælger os, får du en professionel, kompetent, serviceminded og løsningsorienteret leverandør til dit arrangement – hurtigt og omkostningseffektivt.

Det startede i 1996

Der er sket meget siden jeg startede Compass Fairs i 1996, og arrangeret den første boligmesse i Kristiansand i 1997. Konceptet blev en succes! Tusindvis af interesseret messegæster strømmede til messen for at blive inspireret og få tips af lokale eksperter. Vi fik ros af både publikum og udstillerne, noget som gav motivation til at forsætte succesen. Vi arbejdede 24/7 det år.

I dag, 20 år senere, er boligmessen en anerkendt og attraktiv mødeplads for publikum og udstillere. Boligtemaet er stadigvæk aktuelt, og messen har fulgt med tiden og udviklet et professionelt og dynamisk koncept. Teamet består af dygtige teknikere og koordinatorer, projektledere, økonomer og regnskabspersonale, markeds-, media- og kommunikations ressourcer samt grafisk designer.

Vi samarbejder meget tæt med vores søsterselskaber i Sverige og Norge, og er en efterspurgt totalleverandør af egne og eksterne messer – faktisk er vi Nordens største!

Jeg er utrolig stolt af at have startet dette koncept, og at mine dygtige medarbejdere som alle har bidraget til vores mange årige succes for et selskab der stadig vokser og er i positiv udvikling.

Jeg glæder mig til fremtiden!

Stewart L. Stjernholm

Adm. dir/CEO

Mød vores personale