I skal bare invitere gæsten – så klarer vi resten!

I skal bare invitere gæsten – så klarer vi resten!

Vi viser vejen når det gælder profesionelle arrangementer eller messer, og rådgiver gerne fra første idé til gennemførelse.

Alle events

Skal i holde møde eller afvikle en konference, er det vigtigt, at både I og deltagerne får en god, professionel og behagelig oplevelse. Det vil vi godt love, at I får i Compass Congress Center. Her er faciliteterne topmoderne, rammerne er behagelige og afslappede, og så gør vi altid vores ypperste for at yde den bedste service. Både før, under og efter.

Vi klarer alt det praktiske

Vi sørger for bordopstilling, borddækning og selvfølgelig lækker mad, der kan være både buffet og menuer – nøjagtigt efter Jeres ønske. Din fest er vores vigtigste.

Events i alle størrelser

Vi har lokaler tilpasset ethvert arrangement. Fra det lille, intime møde til den store konference eller generalforsamling, der skal rumme op til 2.000 gæster.

Vi kan kun give vores bedste anbefaling af Compass Centeret, der lige fra de indledende møder, optakt og afvikling af arrangementet har optrådt yderst kompetent og imødekommende for at skabe en kulinarisk og vellykket oplevelse for vores gæster

Claus and Hans Otto Ewers , direktører , Brødr. Ewers

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Günther Jensen

Günther Jensen

Event Manager

+45 2880 1252

gj@cccenter.dk