Når INSPIRE CHANGE Expo åbner dørene i Forum 5-7. marts 2021, er det med 100 % fokus på bæredygtighed.

Vi lever i en tid, hvor klimaforandringerne fylder meget i debatten. Men det kan være svært at finde ud af, hvad vi skal gøre ved det. Svaret er dog meget simpelt – for i virkeligheden kan selv små ændringer skabe store forandringer.

Og netop det vil INSPIRE CHANGE Expo fokusere på, når messen i marts 2021 åbner dørene i Forum, København til en messe med 100 % fokus på bæredygtighed. Den lille ændring, den enkelte kan foretage for at skabe store forandringer. Her vil publikum kunne møde udstillere, som præsenterer konkrete produkter og ydelser, der mindsker vores daglige CO2-udslip, og som kan implementeres i hverdagen med det samme. Der vil være udstillere inden for alle brancher – lige fra producenter af elbiler og vindenergi til plejeprodukter og fødevarer.

Bag messen står Skandinaviens største messearrangør Compass Fairs ApS, der arrangerer messer i hele Norden. CEO Henning Sørensen fik ideen til INSPIRE CHANGE Expo, fordi han selv følte det svært at overskue, hvordan han i sin hverdag kan gøre en forskel mod den stigende klimatrussel.

“Jeg er selv far til tre og har i flere år gerne ville ændre vores måde at leve på i en mere bæredygtig retning. Men hvor starter jeg – og hvor meget forskel kan den enkelte gøre? Det er svært at finde de løsninger, der passer ind i ens hverdag, og derfor fik jeg ideen til messen. Her vil der ikke blive talt fremtidsløsninger, men præsenteret helt konkrete produkter og tjenester, du kan gå hjem og implementere i din hverdag med det samme“ fortæller Henning Sørensen, der har arbejdet i messebranchen i mange år.

”Jeg har i 25 år arrangeret messer og er vant til at forbinde udstillere med publikum, og jeg ved, hvor stor effekt en messe har kontra andre former for markedsføring. På en messe er der nemlig mulighed for både at opleve produktet, men også tale med eksperterne bag,” forklarer Henning Sørensen, der har én overordnet mission med INSPIRE CHANGE Expo:

“Hvis de tusindvis af købestærke gæster, der besøger INSPIRE CHANGE Expo ændrer bare 10-15 % af deres måde at leve på, vil det skabe en enorm effekt på CO2-udledningen. Derfor vil vi inspirere til forandring – og så skal den enkelte selv tage beslutningen.”

OM INSPIRE CHANGE Expo

Finder sted i Forum, København, 5-7 marts 2021
Er skabt af Skandinaviens største messearrangør Compass Fairs ApS
Læs mere på www.inspire-change.dk, hvor der er information for både gæster og udstillere.
For yderligere info og aftaler om interview kontakt Hans Henrik 8140 3841 · Email: hhj@compassfairs.dk