Når mange mennesker mødes, skal det hele lykkes.

Når mange mennesker mødes, skal det hele lykkes.

Compass Fairs har arrangeret store events i over 25 år. I de år har vi oparbejdet specielle kompetencer i at håndtere mange mennesker, der er samlet på forskellige arenaer.

FRA A TIL Å – ELLER F TIL H

Du vælger selv, hvornår du har brug for assistance. Vi kan være med fra projektets start eller hjælpe med enkelte dele af idrætsarrangementet. Jo tidligere vi er med til planlægningen, desto mere får du ud af vores erfaring.
Med os som din projektpartner må du gerne have store forventninger. Vi planlægger ud fra din målsætning og idé og følger projektet helt til dørs. For os er det vigtigt at få belyst arrangementet fra forskellige sider i den indledende fase, så vi sikrer, at hvert enkelt trin gennemføres professionelt. Vi bidrager til din succes ved hjælp af planlægning, struktur og opfølgning. Blandt de idrætsarrangementer, vi har leveret udstyr til, er World Cup kombinert og hopp i Trondheim, Ungdoms-OL i Lillehammer, Sport Accord i Danmark, Euro håndball for herrer i Trondheim, VM i bordtennis samt Oslo Horse Show.

Professionelt

Trygt

Hjælp fra A til Å

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Bernd Röhling

Bernd Röhling

Projektleder & web

+45 2830 6701

br@compassfairs.dk