Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Verdens største marked for messer er Tyskland, og efter Compass Fairs i 27 år er vokset på det Skandinaviske marked er tiden nu kommet til at sige ”Hallo Deutschland”

Vi har de sidste 3 år arbejdet med en yderst ambitiøs vækststrategi der både har inkluderet opkøb og en stærk organisk vækst på alle vores fagområder. Derfor er det også et naturligt træk at etablere os på det tyske marked.
Vi er stolte af den markedsposition vi har opnået i Skandinavien og er overbeviste om, at en stor årsag til succesen er de værdier virksomheden står for.

På netop det tyske marked er alle verdens største og aller dygtigste messeaktører til stede – men samtidig er potentialet akkurat lige så stort som konkurrencen i det store land i midten af Europa.

Derfor er vi også sikre på, at de Skandinaviske grundværdier og den ligefremme måde at behandle både ansatte, kunder og samarbejdspartnere på, er det fundament vi skal bygge vores tyske fremtid på

Vi starter stærkt ud med kontor i Hamborg og en særdeles velkendt direktør for Compass Fairs GMBH bag skrivebordet.
Peter Bergleiter har efter en lang og imponerede karriere i både Hamborg Messe und Congress og Messe München valgt at tage stafetten for vores indtog på det tyske marked.

Vi er overbeviste om, at vi har gjort et kæmpe scoop ved at få Peter med fra starten, han har et stærkt netværk og lang erfaring på det tyske marked.
Og bedst af alt, så var vores værdisæt og de skandinaviske rødder en stor del af grunden til at han takkede ja til jobbet – så vi står virkelig med et stærkt start set-up.

På vores kontor i Hamborg er de første ansættelser allerede gjort, og i denne uge leverer vi den første opgave i Hamborg Messecenter – vi kan ikke få armene ned

Udover den lokale tyske ledelse, engagere vi os fuldt ud i det nye selskab med 2 meget erfarne herre fra den Danske expo solutions ledelse.
Både Henning Sørensen og André Minier fra Compass Fairs og Standesign har været med i hele etableringsfasen og vil i de kommende år fungere som tæt support til den tyske ledelse

Læs mere på www.compassfairs.de

Head of expo solutions
Henning Sørensen