Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

I forbindelse med den nyligt afholdte R-22, Nordens største robotmesse, i Odense Congress Center var vi så privilegerede at få lov til at designe og levere custom made stande til ikke mindre end 10 af de udstillende virksomheder.

Vores kreative og dygtige stand designere lykkedes rigtig flot med at opfylde kundernes ønsker og behov, og vi har efterfølgende høstet stor ros for vores måde at håndtere opgaverne på – fra første kontakt til idéoplæg, design, produktion og sluttelig montering af de færdige stande.

Efter ønske leverede vi flere individuelle lækre løsninger og designs, heriblandt bl.a. loftmonteret cube m. lukket bund, “fabric walls” (specialfremstillede bannervægge m. fuldprint), loftmonteret rundel m. lys, heldækkende bannere m. løbegang i top og bund samt et superflot “trægulv” i luksus vinyl.

Står I for at skal deltage på en messe og vil I skille jer ud fra mængden, hjælper vi jer gerne igennem hele processen også selvom arrangementet måtte ligge udenfor Skandinavien. Compass Fairs er nemlig også eksperter i at tage med på rejsen fra start til slut, og stå for såvel logistik som opbygning/nedtagning af jeres stand.

Har I brug for yderligere info desangående, så tag endelig kontakt til os for en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen gør jeres drømme til virkelighed