Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Det er voldsomme tider vi p.t. oplever i Danmark, og erhvervslivet styrtbløder på stort set alle parametre. Hos Compass Fairs ApS, som er Skandinaviens største messearrangør og leverandør af tekniske løsninger til bl.a. messer, konferencer & kongresser, mærker
vi naturligvis også mange af konsekvenserne ved den nationale/internationale shut-down.

Ved hjælp af hurtig, professionel og ansvarsfuld ledelse samt en forbilledlig indsats fra alle firmaets ansatte, vil det dog lykkes os at komme sikkert videre, og vi ser lys for enden af tunnelen selvom det unægteligt vil tage tid før end Compass Fairs ApS, som resten
af oplevelsesbranchen, er tilbage og kan tage fat, hvor vi slap.

Vi er naturligvis godt klar over, at mange af vore mangeårige og højt værdsatte samarbejdspartnere samt leverandører er/bliver hårdt ramt på økonomien grd. manglende omsætning, hvilket oprigtigt gør os ondt.

Til jer vi gerne sige – hold ud og hæng i, for så klarer vi det
i fællesskab, og kommer uden tvivl styrket ud på den anden side, til et marked der vil ”skrige” på veltilrettelagte og veludførte arrangementer.

I og jeres ansatte ønskes således en rigtig god påske, og så glæder vi os her hos Compass Fairs ApS i den grad til, at arbejde sammen med jer igen.

Compass Fairs
Together we make it possible