Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Compass Fairs ApS & Messetæpper er én af landets største leverandører til event- og udstillingsbranchen.

Vi bygger flere forskellige standsystemer og laver custom stande. Vi har også Danmarks største lager af tæpper, tekstiler og tape netop til denne branche.

Vi har travlt, og søger derfor en ekstra fast montør til vores team i København.

Vi arbejder i de største venues på Sjælland ligesom vi hver dag servicerer eventbureauer o.lign. med vores produkter.

De daglige opgaver består af:

* Tæppepålægning i venues primært i Storkøbenhavn.
* Standopbygning og møbeludlejning i venues primært i Storkøbenhavn

Vi forventer, at du er effektiv, positiv og mødestabil og vant til/lyst til et fysisk krævende arbejde. Vi lægger stor vægt på god service til vores kunder, hvorfor det er vigtigt, at du kan lide kundekontakten, når du er på monteringsopgaver. Du er god til at arbejde i teams, men har det også fint med selvstændige opgaver.

Vores team på ca. 10 montører er supereffektive med højt humør, så selvom vi knokler så har vi det også sjovt.

Da du kommer til at arbejde forskellige steder i København, er det vigtigt at du har kørekort til bil (min. kat. B). Truckcertifikat og trailerkort vil være en fordel, men ikke et must.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdstid vil være meget varierende men fortrinsvis i hverdagene fra kl. 07.00 – 17.00/18.00. Vi har dog mange travle perioder på årsbasis, hvorfor skæve tider og weekend-/natarbejde skal forventes. Til gengæld er der også perioder hvor overarbejde kan afspadseres, hvis dette ønskes.

Lønnen sammensættes efter dine personlige kompetencer og vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår med pensionsordning, sundhedssikring, fritvalgskonto etc.

Så har du erfaring med eller lyst til at pålægge tæpper og bygge stande, så send os en kortfattet ansøgning samt CV til Jeanette Annfeldt på ja@compassfairs.dk – du er også velkommen til at ringe ved spørgsmål på tlf.: 40302103.

Du kan læse mere om os og vores produkter på
www.compassfairs.dk & www.messetaepper.dk

Vi vil løbende indkalde til samtaler, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Compass Fairs ApS blev etableret i 1996.

Vi er i dag en professionel totalleverandør og kan levere alt i teknisk udstyr til messer, events, kongresser og konferencer. Vi har 25 års erfaring som arrangør, fra planlægning over opbygning til gennemførsel.

De senere år har Compass Fairs i Danmark opkøbt PH Service, Messeinventar, 2mato, Messetæpper og Standesign. Vi er derfor nu knap 70 medarbejdere i Danmark fordelt i Rødekro, Fredericia, Nyborg, Odense og København. Hovedsædet for Compass Fairs ligger i Oslo og vi er også repræsenteret i både Sverige og Tyskland.

Vores mission: Together we make it possible!
Vores vision: The preferred partner for events!