Har du brug for en totalleverandør til dit arrangement, eller assistance til individuelle løsninger?

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester.

Gulve

Et gulv skal være rart at gå på, det skal være slidstærkt og rengøringsvenligt. På en stand har det desuden en anden vigtig funktion: Gulvet knytter den visuelle oplevelse af standen sammen til en helhed og giver en tydelig afgrænsning til omgivelserne.

Vægge

Vi tilbyder vægge og borde i mange forskellige farver såvel som baglokaler med dør eller forhæng i forskellige farver.

Møbler

Compass Fairs leverer alle de møbler, du har brug for til dit arrangement. Vort sortiment af møbler består bl.a. af borde, stole, diske og meget, meget andet.

Stande

Vi bygger stande til både messer, konferencer og andre events. Hos os kan du bestille alt, lige fra en simpel startpakke til en stor specialdesignet stand – og alt, hvad der ligger derimellem.

Scene

Scenemoduler kan sættes sammen til en scene eller et podium af forskellig højde. Vore samarbejdspartnere tilbyder en række forskellige løsninger.

Elektrisk udstyr

Der er mange detaljer, som man ikke ser eller tænker over. For at alt skal fungere og være funktionelt, er der flere ting, der skal falde på plads.

Profilering

Alle bestanddele af en stand er dele af den måde, hvorpå en virksomhed profilerer sig. Derfor er det vigtigt at tænke helhedsorienteret. Vi hjælper gerne med processen, så du får den bedste løsning på basis af dit budget.

Vi kan mere end bare messer

Med over 20 år i branchen strækker vores ekspertise sig langt ud over messer.
Skal du arrangere en konference, kongres eller andet arrangement? Vi kan hjælpe!