Har du brug for en totalleverandør til dit arrangement, eller assistance til individuelle løsninger?

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester.

Gulve

Et stand gulv skal være rart at gå på, det skal være slidstærkt og rengøringsvenligt. På en stand har det desuden en anden vigtig funktion: Gulvet knytter den visuelle oplevelse af standen sammen til en helhed og giver en tydelig afgrænsning til omgivelserne.

Vægge

Fra den første idé til den sidste detalje er vi specialister i at opbygge komplette messer, der overgår forventningerne.

Møbler

Compass Fairs leverer alle de møbler, du har brug for til dit arrangement. Vort sortiment af møbler består bl.a. af borde, stole, diske og meget, meget andet.

Messestand

Vi skaber messestande til en bred vifte af messer, konferencer og andre events. Hos os har du mulighed for at bestille alt, uanset om det drejer sig om en grundlæggende startpakke eller en omfattende specialdesignet stand, samt alt derimellem.

Scene

Vores scenemoduler kan kombineres og sammen sættes efter behov.

Elektrisk udstyr

Når det drejer sig om elektriske tilslutninger, er der en række tekniske aspekter, der ofte forbliver usynlige, men som er afgørende for at opretholde funktionaliteten og driftssikkerheden.

Profilering

Hvert element i en stand udgør en del af den måde, hvorpå en virksomhed præsenterer sig selv. Derfor er en helhedsorienteret tilgang af afgørende betydning. Vi står til rådighed for at vejlede dig gennem processen og sikre, at du opnår den optimale løsning i forhold til dit budget.

Vi kan mere end bare messer

Med over 25 år i branchen strækker vores ekspertise sig langt ud over messer.
Skal du arrangere en messe, konference, kongres eller andet arrangement?
Vi kan hjælpe!