Branding og blikfang

Branding og blikfang

Alle bestanddele af en stand er dele af den måde, hvorpå en virksomhed profilerer sig. Derfor er det vigtigt at tænke helhedsorienteret. Vi hjælper gerne med processen, så du får den bedste løsning på basis af dit budget.

Profilprodukter
Compass Fairs tilbyder en række produkter, der skaber større synlighed. Vores grafiske afdeling udarbejder et helhedsorienteret design på basis af de retningslinjer, du har for dit brand.
Vi leverer mange profilprodukter, som løfter det visuelle udtryk, hvad enten du skal arrangere eller deltage på en messe, udstilling, event, kongres eller konference.
Bestil materialet, som kan leveres direkte på den aftalte adresse. Vil du have monteret noget, gør vi selvfølgelig arbejdet for dig.

Aluvision – fremtidige eksponeringsløsninger

Sammen med kvalitetsleverandøren Aluvision tilbyder Compass Fairs spektakulære mødesteder for optimal eksponering af dit brand. Aluvision er et stativsystem med fleksible moduler, der er nemme at samle. Små og store digitale skærme kan nemt integreres i vægge og lofter og giver spændende eksponeringsmuligheder med høj standsekraft. Ved at sætte elementerne sammen på nye måder skaber vi unikke designs i samarbejde med vores kunder. Aluvision er blandt verdens førende inden for Premium Custom standsystemer. De holdbare moduler er af høj kvalitet. Det er et bæredygtigt system, der sikrer genbrug. På Compass Fairs kan du leje dele eller komplette løsninger fra vores Aluvision sortiment. Kontakt os for mere information.

Bannere i ramme

Skab opmærksomhed med bannere i ramme (fabric walls). Det er et fleksibelt system, hvor du kan vælge en størrelse og form, der passer til det areal, du har til rådighed. Vælg mellem lige eller buet udførelse.
Baggrundsbelysning får budskabet til at fremtræde virkelig tydeligt.
Hvis det er muligt, designer og monterer vi også lofthængte bannere, så standen kan ses over stor afstand.

Forhæng med print

Et baglokale eller et separat aflukke giver plads til de genstande, som ikke skal være synlige for dine kunder og gæster. Et forhæng er et fleksibelt alternativ. Selskabets logo, et separat budskab, mønster eller billede på forhænget styrker den visuelle helhed.

Tæppe med print

Lad gulvet blive en del af profileringen med et skræddersyet budskab. Vi trykker logo eller andre visuelle elementer på tæppet. I samarbejde med vort team finder du de bedste løsninger.

Bannervæg med lys

På en bannervæg med baggrundsbelysning træder det visuelle budskab ekstra tydeligt frem. Formatet afhænger af standens størrelse. Lyset kan benyttes bag heldækkende vægge eller i forbindelse med enkeltstående elementer, som det er vigtigt at fremhæve.

Bannere i loftet

Hvis det er muligt, designer og monterer vi lofthængte bannere, så standen kan ses over stor afstand. Vore dygtige expo designere designer ekstraordinære stande med stort blikfang og stor funktionalitet, samtidigt med at virksomhedens profil og brand præsenteres på allerbedste vis.

Profilartikler

Vores samarbejdspartner Messemedia A/S har specialiseret sig som leverandør til alle former for arrangementer. De leverer alt inden for profil- og reklameprodukter med print til bl.a. messer, konferencer og store og små events. Med deres mangeårige erfaring har de en omfattende viden om profilprodukter, der sikrer stor synlighed og øget salg.

Benyt vores rabatkode cfmesse når du bestiller; så får du ekstra gode priser.
Klikk her for at få information og for at bestille.

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Bernd Röhling

Bernd Röhling

Projektleder & web

+45 2830 6701

br@compassfairs.dk