Branding og blikfang

Branding og blikfang

Hvert element i en stand udgør en del af den måde, hvorpå en virksomhed præsenterer sig selv. Derfor er en helhedsorienteret tilgang af afgørende betydning. Vi står til rådighed for at vejlede dig gennem processen og sikre, at du opnår den optimale løsning i forhold til dit budget.

Vi specialiserer os i at konstruere stande til messer, konferencer og forskellige arrangementer. Vores sortiment spænder fra enkle startpakker til stande designet præcis efter dine ønsker. Vores startpakker og bannerstande tilbyder en bekvem mulighed for vores kunder at skaffe alt det nødvendige til deres stand til en reduceret pris. Indholdet i startpakkerne varierer alt efter standens størrelse, men inkluderer altid tæppe, elektricitetstilslutning, belysning, brochurereoler, ståborde og stole.

Aluvision – fremtidige eksponeringsløsninger

Sammen med kvalitetsleverandøren Aluvision tilbyder Compass Fairs spektakulære mødesteder for optimal eksponering af dit brand. Aluvision er et stativsystem med fleksible moduler, der er nemme at samle. Små og store digitale skærme kan nemt integreres i vægge og lofter og giver spændende eksponeringsmuligheder med høj standsekraft. Ved at sætte elementerne sammen på nye måder skaber vi unikke designs i samarbejde med vores kunder. Aluvision er blandt verdens førende inden for Premium Custom standsystemer. De holdbare moduler er af høj kvalitet. Det er et bæredygtigt system, der sikrer genbrug. På Compass Fairs kan du leje dele eller komplette løsninger fra vores Aluvision sortiment. Kontakt os for mere information.

Bannere i ramme

Skab opmærksomhed med bannere i ramme (fabric walls). Det er et fleksibelt system, hvor du kan vælge en størrelse og form, der passer til det areal, du har til rådighed. Vælg mellem lige eller buet udførelse.
Baggrundsbelysning får budskabet til at fremtræde virkelig tydeligt.
Hvis det er muligt, designer og monterer vi også lofthængte bannere, så standen kan ses over stor afstand.

Forhæng med print

Et baglokale eller et separat aflukke giver plads til de genstande, som ikke skal være synlige for dine kunder og gæster. Et forhæng er et fleksibelt alternativ. Selskabets logo, et separat budskab, mønster eller billede på forhænget styrker den visuelle helhed.

Tæppe med print

Lad gulvet blive en del af profileringen med et skræddersyet budskab. Vi trykker logo eller andre visuelle elementer på tæppet. I samarbejde med vort team finder du de bedste løsninger.

Bannervæg med lys

På en bannervæg med baggrundsbelysning træder det visuelle budskab ekstra tydeligt frem. Formatet afhænger af standens størrelse. Lyset kan benyttes bag heldækkende vægge eller i forbindelse med enkeltstående elementer, som det er vigtigt at fremhæve.

Bannere i loftet

Hvis det er muligt, designer og monterer vi lofthængte bannere, så standen kan ses over stor afstand. Vore dygtige expo designere designer ekstraordinære stande med stort blikfang og stor funktionalitet, samtidigt med at virksomhedens profil og brand præsenteres på allerbedste vis.