Compass Fairs ApS blev etableret i 1996

Med over 25 års erfaring i eventbranchen er Compass Fairs din pålidelige professionelle totalleverandør af teknisk udstyr til messer, specialstande, events, kongresser og konferencer.

Compass Fairs har idag afdelinger i Danmark, Norge samt Nordtyskland.

Vi tager os af alt, hvad du har brug for i forbindelse med netop dit arrangement, fra planlægning til opbygning og gennemførsel. Vores dedikerede team sikrer, at alle tekniske aspekter er perfekt på plads, uanset om det drejer sig om et stort internationalt arrangement eller en mindre begivenhed.

Med Compass Fairs ved din side kan du være tryg ved, at alt udstyr, teknik og service er omhyggeligt håndteret for at skabe en smidig og vellykket begivenhed. Vores omfattende viden og ekspertise indenfor messearrangementer gør os til den ideelle partner for at sikre, at dit arrangement når sit fulde potentiale.

Vision

The preferred partner for events

Mission

Together we make it possible

Erfaren messearrangør

Siden 1997 har Compass Fairs arrangeret egne forbrugermesser i Danmark, Norge samt Tyskland.

Udover Boligmesserne har vi udviklet flere spændende koncepter. Et godt eksempel er Danmarks største Kunst & Antikmesse samt Alt om Håndarbejde messerne.

GJOR DIN BOLIG BEDRE
Norway
NorwayNorway
Denmark
DenmarkDenmark
Germany
GermanyGermany

Compass Fairs er arrangør af Alt om Håndarbejde Messerne, som afholdes i Aarhus, Rødovre & Odense.

Alt om Håndarbejde messerne er centrum for alle med interesse for håndarbejde, sy, strik, hækling, keramik, patchwork, blomster, smykker, glaskunst, bagning og meget mere!

Læs mere på www.aohmesse.dk

Compass Fairs er arrangør af Efterskolemesserne, som afholdes i Aalborg, Silkeborg, Aabenraa, Odense & Roskilde.

Hvordan vælger man den rigtige efterskole? Hvad prioriterer man?

Skal man tage den helt traditionelle tur til USA på high school?

Skal man gå efter at styrke sit engelske på en sprogrejse eller tage fat i kinesisk eller spansk?

Få svar på alt det og meget mere, når efterskolemesserne samler efterskoler og udlandsophold under samme tag.

Læs mere på www.efterskolemessen.dk

Compass Fairs er arrangør af  bolig & Livsstilsmessen “Boligdage.dk”

Den første Bolig & Livsstils Messe blev afholdt i 1997.
Siden er vi vokset kraftigt. Idag afholder vi årligt 12 Bolig & Livsstils Messer.

læs mere på www.boligdage.dk

Compass Fairs står bag Norges største ferie messe.

TravelXpo er en ny forbrugermesse med fokus på rejser og oplevelser. Både nationale og internationale udstillere deltager. Målet er at samle hele rejse branchen under et tag,
så publikum kan få informationer til at realisere deres næste drømmerejse.

Messen afholdes hvert år i Oslo, Telenor Arena.
I fremtiden er planen at konceptet skal afholdes i flere skandinaviske byer

Compass Fairs er idag en eftertragtet totalleverandør

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og ønsker. Uanset om du har brug for avanceret teknologi, specialiserede lyd- og lyssystemer eller andre tekniske faciliteter, står vi klar til at levere det til dig.

Vores erfarne team vil samarbejde tæt med dig for at forstå dine mål og ønsker, og vi vil sørge for, at alt er nøje planlagt og koordineret for at opfylde dine forventninger. Vi arbejder med omhu for at skabe den rette atmosfære, der vil imponere dine gæster og deltagerne på din messe, konference eller kongres.

Når du vælger Compass Fairs som din totalleverandør af teknisk udstyr, kan du være sikker på en professionel, problemfri og velorganiseret begivenhed. Vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at gøre dit arrangement til en succes – lad os tage ansvaret, så du kan fokusere på at levere en mindeværdig oplevelse for alle involverede.

Det startede i 1996

Der er sket meget siden jeg startede Compass Fairs i 1996, og arrangeret den første boligmesse i Kristiansand i 1997. Konceptet blev en succes! Tusindvis af interesseret messegæster strømmede til messen for at blive inspireret og få tips af lokale eksperter. Vi fik ros af både publikum og udstillerne, noget som gav motivation til at forsætte succesen. Vi arbejdede 24/7 det år.

I dag, 20 år senere, er boligmessen en anerkendt og attraktiv mødeplads for publikum og udstillere. Boligtemaet er stadigvæk aktuelt, og messen har fulgt med tiden og udviklet et professionelt og dynamisk koncept. Teamet består af dygtige teknikere og koordinatorer, projektledere, økonomer og regnskabspersonale, markeds-, media- og kommunikations ressourcer samt grafisk designer.

Vi samarbejder meget tæt med vores søsterselskaber i Tyskland og Norge, og er en efterspurgt totalleverandør af egne og eksterne messer – faktisk er vi Nordens største!

Jeg er utrolig stolt af at have startet dette koncept, og at mine dygtige medarbejdere som alle har bidraget til vores mange årige succes for et selskab der stadig vokser og er i positiv udvikling.

Jeg glæder mig til fremtiden!

Stewart L. Stjernholm

Adm. dir/CEO

Mød vores personale