Alle detaljer bidrager til helheden

Alle detaljer bidrager til helheden

Når det drejer sig om elektriske tilslutninger, er der en række tekniske aspekter, der ofte forbliver usynlige, men som er afgørende for at opretholde funktionaliteten og driftssikkerheden.

Derfor kan vi levere et stort udvalg af følgende elektriske produkter:
– Belysning
– Strømudtag
– Kabler
– TV og stativer
– Hvidevarer
– Vandkøler
– Kondensator
– Kaffemaskine

Belysning

Lys har flere funktioner. Det skal være praktisk og give publikum den optimale visuelle oplevelse. Mindre stande kræver en anden type belysning end store åbne eksponeringsløsninger. Korrekt og god belysning forstærker den visuelle identitet og skaber en helhed. Lad os hjælpe dig med at finde den rette belysning.

TV og stativer

Vi tilbyder TV i mange størrelser. Skærmene kan monteres på en væg eller på et stativ og har både HDMI- og USB-indgang. Benyt dig af vores erfaringer til at finde det rette TV, der passer til dit behov for eksponering.

Strømudtag og kabler

Med vort sortiment har du adgang til alle former for strømtilkobling til alle former for arrangementer. Lad os finde det rette oplæg til din eksponeringsløsning og sørge for, at alt er korrekt dimensioneret i forhold til strømbehovet.

Mindre elektriske anordninger

Afhængigt af hvad du skal vise frem, har du måske brug for andet elektrisk udstyr end belysning og TV-skærme. Vi fremskaffer det meste, f.eks. minikøleskab, kondensator og kaffemaskine.