Alle detaljer bidrager til helheden

Alle detaljer bidrager til helheden

Der er mange detaljer, som man ikke ser eller tænker over. For at alt skal fungere og være funktionelt, er der flere ting, der skal falde på plads.

Derfor kan vi levere et stort udvalg af følgende elektriske produkter:
– Belysning
– Strømudtag
– Kabler
– TV og stativer
– Hvidevarer
– Vandkøler
– Kondensator
– Kaffemaskine

Belysning

Lys har flere funktioner. Det skal være praktisk og give publikum den optimale visuelle oplevelse. Mindre stande kræver en anden type belysning end store åbne eksponeringsløsninger. Korrekt og god belysning forstærker den visuelle identitet og skaber en helhed. Lad os hjælpe dig med at finde den rette belysning.

TV og stativer

Vi tilbyder TV i mange størrelser. Skærmene kan monteres på en væg eller på et stativ og har både HDMI- og USB-indgang. Benyt dig af vores erfaringer til at finde det rette TV, der passer til dit behov for eksponering.

Strømudtag og kabler

Med vort sortiment har du adgang til alle former for strømtilkobling til alle former for arrangementer. Lad os finde det rette oplæg til din eksponeringsløsning og sørge for, at alt er korrekt dimensioneret i forhold til strømbehovet.

Mindre elektriske anordninger

Afhængigt af hvad du skal vise frem, har du måske brug for andet elektrisk udstyr end belysning og TV-skærme. Vi fremskaffer det meste, f.eks. minikøleskab, kondensator og kaffemaskine.

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Bernd Röhling

Bernd Röhling

Projektleder & web

+45 2830 6701

br@compassfairs.dk