De bedste systemer på markedet

De bedste systemer på markedet

Vi tilbyder vægge og borde i mange forskellige farver såvel som baglokaler med dør eller forhæng i forskellige farver.

Vi arbejder med flere forskellige systemer:

Foga

Foga er det at vores systemer, der er mest kendt. Det byder på et hav af muligheder. Vi har arbejdet med systemet i mange år og har udviklet en række forskellige løsninger.
Foga-systemet fås i standardhøjden 250 cm, derudover også i højderne 160, 200, 220 og 250 cm.

Standex

Vi har gode erfaringer med Standex-systemet, som er Danmarks mest benyttede standsystem. Systemet fås med og uden frontbord/baldakin i højderne 250, 160 og 215 cm.

Kanalvægge

Kanalvægge er gennemsigtige standvægge til Standex-systemet med en højde på 250 cm, som giver gode muligheder for en skøn belysning af bagvæggen.

Spånpladevægge

Det er et standsystem uden synlige stolper og med mulighed for at anvende stifte til ophængning. Væggene kan også males og fås i en højde på 250 og 300 cm.

Banner i ramme

Bliv bemærket med et banner i en ramme (Fabric Wall). Dette er et fleksibelt system, hvor du kan vælge størrelse og form tilpasset det areal, du har til rådighed. Vælg mellem et lige eller buet design.
Baggrundsbelysning får budskabet til at skille sig rigtig godt ud.
Hvor det er muligt, designer og monterer vi også loftmonterede bannere, så stativet er synligt på lang afstand.

Aluvision – fremtidige eksponeringsløsninger

Sammen med kvalitetsleverandøren Aluvision tilbyder Compass Fairs spektakulære mødesteder for optimal eksponering af dit brand. Aluvision er et stativsystem med fleksible moduler, der er nemme at samle. Små og store digitale skærme kan nemt integreres i vægge og lofter og giver spændende eksponeringsmuligheder med høj standsekraft. Ved at sætte elementerne sammen på nye måder skaber vi unikke designs i samarbejde med vores kunder. Aluvision er blandt verdens førende inden for Premium Custom standsystemer. De holdbare moduler er af høj kvalitet. Det er et bæredygtigt system, der sikrer genbrug. På Compass Fairs kan du leje dele eller komplette løsninger fra vores Aluvision sortiment. Kontakt os for mere information.

Høj kvalitet

Stort udvalg

Sikker levering

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Bernd Röhling

Bernd Röhling

Projektleder & web

+45 2830 6701

br@compassfairs.dk