Når du har brug for en unik messestand eller en erfaren leverandør til skræddersyede løsninger?

Her kan Compass Fairs hjælpe dig

Unik Messestand

Når du ønsker at tiltrække opmærksomhed på messer, er vores ekspertise i spil. Vi specialiserer os i at designe og opbygge messestande, der skiller sig ud i mængden.

Messearrangør

Når en stor event skal afholdes, er der meget, der skal planlægges på forhånd, og planlægningen bør starte så tidligt som muligt. Når du har Compass Fairs med på dit hold, får du hjælp med alt, lige fra idé til gennemførelse.

Messecenter

Når et event afholdes, er der en lang række elementer, der skal fungere harmonisk sammen. Uanset arrangementets omfang begynder planlægningen altid med en god dialog

Kongresser & Events

Compass Fairs kan hjælpe med at arrangere en konference og tilbyder alt det udstyr, der er nødvendigt for et vellykket arrangement.

Tæpper & tekstiler

Compass Fairs er førende indenfor levering af tæpper og tekstiler til messer, events, kongresser og andre begivenheder. Vi har mange års erfaring i branchen og en stærk track record med at levere førsteklasses produkter og service til vores kunder.

VIP-lounger

Compass Fairs tager sig af både store og små arrangementer, og vi tilbyder udstyr, der er tilpasset det aktuelle format. Især er komfort og design vigtige for en VIP-lounge.

Brug os som total leverandør

Fordi med over 25 år i branchen ved vi hvad vi taler om!
Hvis du har brug for en special messestand?
Hvis du skal arrangere et event, messe, konference / kongres
Hvis du ønsker det rigtige tilbud.