Mangler du en totalentreprenør til dit arrangement, eller hjælp til individuelle løsninger?

Vi tilbyder dig en bred vifte af tjenester.

Messer

Compass Fairs er en erfaren messearrangør, og vi har enestående kompetencer i forbindelse med planlægning, opbygning og gennemførelse af messer.

Events

Når en stor event skal afholdes, er der meget, der skal planlægges på forhånd, og planlægningen bør starte så tidligt som muligt. Når du har Compass Fairs med på dit hold, får du hjælp med alt, lige fra idé til gennemførelse.

Kongresser

Når en kongres løber af stablen, er der meget, der skal klappe. Udgangspunktet for planlægningen er det samme uanset arrangementets størrelse.

Konference

Compass Fairs kan hjælpe med at arrangere en konference og tilbyder alt det udstyr, der er nødvendigt for et vellykket arrangement.

Idrætsarrangementer

Compass Fairs har arrangeret store events i over 25 år. I de år har vi oparbejdet specielle kompetencer i at håndtere mange mennesker, der er samlet på forskellige arenaer.

Shop-in-shop

Vi planlægger, designer og udarbejder shop-i-shop-koncepter til ethvert behov. Shop-i-shop øger din synlighed markant, og ved hjælp af praktiske løsninger giver det stor merværdi for både samarbejdspartnere og kunder.

VIP-lounger

Compass Fairs tager sig af både store og små arrangementer, og vi tilbyder udstyr, der er tilpasset det aktuelle format. Især er komfort og design vigtige for en VIP-lounge.

Mere end bare messer

Med over 20 år i branchen strækker vores ekspertise sig langt ud over messer.
Skal du arrangere en konference, kongres eller andet arrangement? Vi kan hjælpe!