Vi arrangerer og bygger alle slags messer

Vi arrangerer og bygger alle slags messer

Compass Fairs er en erfaren messearrangør, og vi har enestående kompetencer i forbindelse med planlægning, opbygning og gennemførelse af messer.

Skal du arrangere en messe eller deltage som udstiller?

Vi står for det tekniske arrangement af mere end 60 messer pr. år i Skandinavien og leverer udover administrativ assistance og rådgivning også udstyr. Vi tilbyder projektledelse, konceptudvikling og komplet standdesign med møbler og udstyr. Et vellykket messearrangement forudsætter planlægning, struktur og opfølgning. Vi hjælper dig med alt det, du behøver for at give udstillerne og de besøgende en god oplevelse. Med denne viden er Compass Fairs også den perfekte partner for dig som udstiller på messer.
Blandt udstillerne er vore samarbejdspartnere f.eks. Telenor Arena, Norges Varemesse, X Meeting Point og Spektrum Trondheim. Vi leverer også udstyr til bl.a. Aqua Nor, Nor-Fishing, Norwegian Travel Workshop og Oslo Horse Show. Hvert år arrangerer vi boligmesser i 40-50 byer i Skandinavien. I Norge besøger vi hele landet fra Tromsø i nord til Kristiansand i syd. I januar 2020 arrangerede Compass Fairs for første gang TravelXpo. Det er en stor rejse- og oplevelsesevent for både udstillere og besøgende fra rejsebranchen. TravelXpo er et fremtidsorienteret og spændende forum for den nationale og internationale turistbranche.

Professionelt

Trygt

Hjælp fra A til Å

Kom i kontakt med os
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Bernd Röhling

Bernd Röhling

Projektleder & web

+45 2830 6701

br@compassfairs.dk