Ikke tilgængelig For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Den 1. april fik Compass Fairs overleveret stafetten fra stifter og tidligere ejer af Messetæpper A/S – Peder Hansen, som har valgt at sælge sit livsværk til os. Med denne fantastiske mulighed, styrker vi således yderligere vores positionering på messefronten såvel nationalt som internationalt.

Købet af Messetæpper A/S er nøje planlagt og helt i tråd med vores vision om at være “The preferred partner for events”, og betyder at vi fremover kan præsentere et endnu stærkere 360-graders servicekoncept for og til den samlede Skandinaviske messe- og eventbranche.

Med overtagelsen følger ikke blot det store lager på Stamholmen/København, men heldigvis også alle de dygtige medarbejdere, så vi fortsat kan levere, ikke blot tæpper, tape og tekstiler, men også service på samme høje niveau som har været kendetegnende for Messetæpper A/S, siden firmaet blev etableret tilbage i 2006.