Må vi præsentere Peter Mikkelsen – vores nye messemøbel-ekspert
Peter var indtil 1. januar indehaver af Messeinventar ApS i København, som Compass Fairs netop har overtaget. Nu glæder han sig til at servicere kunderne som møbelansvarlig i Compass Fairs koncernen. Det gør vi også – velkommen til, Peter!

Compass Fairs fortsætter væksten i hovedstadsområdet
Med overtagelsen af endnu en underleverandør til messebranchen, styrker Compass Fairs Danmark sin markedsposition i hovedstadsområdet.

1. januar overtog Compass Fairs Danmark firmaet Messeinventar ApS, der, som navnet indikerer, beskæftiger sig med udlejning af møbler til messer.
Compass Fairs Danmark overtager et 1000 kvadratmeter stort lager af messemøbler i Glostrup, der skal indgå i koncernens sortiment og virksomhed i hele Skandinavien. Ejeren af Messeinventar ApS, Peter Mikkelsen, fortsætter sammen med en ansat som møbelansvarlige i Compass Fairs koncernen.
Det glæder administrerende direktør i Compass Fairs Danmark, Henning Sørensen:
– Peter Mikkelsen har kæmpe knowhow inden for handling og udlejning af messemøbler og et stort netværk i branchen. Med overtagelsen af Messeinventar ApS får vi et endnu bredere sortiment af møbler i store mængder, som vi kan få ud at arbejde i hele Skandinavien, siger Henning Sørensen.

Fra 22 til 32 ansatte
Overtagelsen af Messeinventar ApS er den anden virksomhedsovertagelse, som Compass Fairs Danmark foretager på blot et halvt år. I sommer overtog koncernen PH Service A/S, der har leveret messeopstillinger, strøm og lys til messer og events i 35 år.

Den danske del af Compass Fairs koncernen er dermed vokset fra 22 ansatte til 32 ansatte på bare et halvt år. Med væksten i antallet af medarbejdere følger også en forventning om en stigning i omsætningen på 30%.
– Med de to firmafusioner kan vi tilbyde vores kunder en endnu bedre full-service og et bredere sortiment. Vi får samtidig forbedret vores markedsposition på Sjælland og i hovedstadsområdet. Men vi går til vores ny marked med stor ydmyghed og et ønske om at samarbejde med alle parter, siger administrerende direktør Henning Sørensen.


Billedtekst:
Med købet af Messeinventar ApS styrker Compass Fairs Danmark sit sortiment og sin markedsposition. Indehaver Peter Mikkelsen (til venstre) fortsætter som møbelansvarlig i Compass Fairs Danmark. Det glæder administrerende direktør Henning Sørensen (til højre). PR-foto