Compass Fairs – et dream team af erfaring og ekspertise

Pr. 1 september 2024 bliver Exponent A/S en del af Compass Fairs familien.

Exponent er et af den danske messebranchens mest veldrevne selskaber, og specialister i produktion og levering af messestande over alt i verden, alt i grafiske løsninger til messecentre og andre lokaliteter, samt indretning til museer i Skandinavien.

En yderst begejstret Direktør hos Compass Fairs DK, Henning Sørensen udtaler: ’Vi er stolte og glade over at kunne dele denne fantastiske nyhed og vi føler os meget privilegeret over at Exponent’s ejere, Michael Mogenshøj og Jan Dixon har valgt Compass Fairs som køber af Exponent A/S’.

’Exponent er med de meget kompetente ansatte og et stærkt produktions set-up, til skræddersyede løsninger i både træ, aluminium og grafiske produkter til messebranchen, en styrkelse af Compass Fairs. Vi bliver nu en endnu stærkere samarbejdspartner for vores nuværende og kommende kunder på tværs af hele messeindustrien’ udtaler Henning Sørensen. Han fortsætter ’ikke nok med, at vi har fået muligheden for at købe denne geniale forretning, så forsætter både Jan og Michael både i driften af Exponent og samtidig træder de ind i Compass Fairs Danmarks ledelsesteam. Det bliver et dream team af erfaring og ekspertise med denne udvidelse og det ser vi frem til.

Vi glæder os til med udvidelsen at fortsætte med, at kunne tilbyde vores professionelle assistance.

Læs mere på https://www.exponent.dk